Fix EU

Adatvédelmi irányelvek

A weboldalunk címe: https://tiszaviragzas2.csongrad.hu.

1. Szerkesztő, tulajdonos, üzemeltető

Az oldal tartalmi szerkesztője, a tiszaviragzas2.csongrad.hu (a továbbiakban Weboldal) tulajdonosa, az adatkezelő Csongrád Város Önkormányzata (a továbbiakban Oldal tulajdonosa). Az oldal működésének technikai hátterét az OPC Networks Kft. biztosítja (a továbbiakban Üzemeltető).

Ön, mint az oldal látogatója (a továbbiakban Felhasználó) az oldal meglátogatásával elfogadja annak felhasználási feltételeit, valamint a jelen adatvédelmi nyilatkozatban felsorolt pontokat.

2. Regisztráció, hozzáférés

A Weboldalon megjelenő tartalmak megtekintéséhez regisztrációra is szükség lehet, vagy az általunk szervezett események (sport, egyéb) csak regisztráció útján elérhetőek. Az Ön által a regisztráció folyamán megadott adatokat az adatfeldolgozásban és kezelésben részt vevők bizalmasan, az Európa Parlament és Tanács 2016/679 számú rendeletének (a továbbiakban: Rendelet) rendelkezéseinek betartásával kezelik, azokat összesítve, statisztikai módszerekkel feldolgozva használják fel. Megőrzésük időtartamára a projekt egyéb dokumentumainak megőrzési kötelezettségére vonatkozó szabályok vonatkoznak, és jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás, továbbítás, nyilvánosságra hozatal elleni védelmük az adatbiztonság követelményének megfelelően biztosított. 

Tájékoztatjuk, hogy a projektgazda, mint adatfeldolgozó adatfeldolgozási szerződésben vállalt kötelezettséget az adatok törvényi előírásnak megfelelő összegyűjtésére, tárolására és továbbítására.

Az adatfeldolgozási nyilvántartás elolvasható itt. 

A fentieket ismeretében hozzájárulok a regisztrációval megadott adataimnak a Rendelet rendelkezéseinek betartásával történő kezeléséhez.

Az Oldal tulajdonosa fenntartja magának a jogot, hogy bizonyos Felhasználóknál korlátozza az elérhető tartalmak egy részét vagy egészét is, amennyiben a Weboldal működésében, üzemeltetésében a Felhasználó tevékenysége vagy tevékenységei üzemzavart okoznak, esetleg vandalizmussal járnak.

3. Kapcsolatfelvétel

Amennyiben kérdése volna hozzánk vagy egyéb célból fel szeretné venni velünk a kapcsolatot, látogasson el a Kapcsolat oldalra és töltse ki a megjelenő űrlapot.

A kapcsolatfelvételhez meg kell adnia teljes nevét, valamint e-mail címét. Ezeket a személyes adatokat bizalmasan kezeljük és kizárólag a válasz e-mail elküldéséhez használjuk fel, harmadik félnek nem adjuk át.

4. Látogatottság mérés

Az Oldal tulajdonosa a Weboldalra érkező Felhasználót, a látogatók számát, jellemzőit a Google Analytics webanalitikai szolgáltatással méri. A Google Analytics működése során számos jellemzőjét naplózza a Felhasználónak:

melyik weboldalról érkezik
milyen internetes böngésző programot használ
milyen operációs rendszert használ
milyen monitor felbontást, színmélységet alkalmaz
mely oldalakat nézi meg a Weboldalon
mennyi időt tölt az egyes oldalak meglátogatása során
milyen kereséseket végez a Weboldal saját keresője segítségével.
A Google Analytics által tárolt adatok nem alkalmasak arra, hogy Önt, mint magánszemélyt név szerint azonosítsam, azonban egy későbbi látogatása során képes felismerni, hogy az Ön számítógépéről, az Ön által használt böngészővel valaki már járt a Weboldalon korábban.

A méréshez a rendszer kisméretű adatfájlokat, ún. sütiket (cookiekat) helyez el a böngészőben.

Amennyiben nem szeretné, hogy a Google Analytics a fenti adatokat az ismertetett módon mérje, telepítse böngészőjébe ezt a blokkoló kiegészítőt.

5. Felelősség

Az Oldal tulajdonosa és az Üzemeltető mindent megtesz annak érdekében, hogy a tulajdonába került adatokat (legyen szó személyes adatról vagy személyhez közvetlen nem köthető adatról) a lehető legmagasabb biztonsági szinten, a legnagyobb körültekintéssel kezelje.

Az Oldal tulajdonosa nem vállal felelősséget, ha bármilyen adat jogellenes magatartás, vandalizmus, az Üzemeltető szerverének rendellenes működése vagy az Üzemeltető hanyag, illetve jogellenes viselkedéséből kifolyólag harmadik fél kezébe kerül.

Amennyiben Felhasználó szerint az Oldal tulajdonosa és/vagy az Üzemeltető megsértette személyes adatainak védelméhez való jogát, polgári bíróság előtt érvényesítheti igényét vagy igényeit, vagy fordulhat az adatvédelmi biztoshoz is segítségért a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései alapján.

6. Érvényesség

Jelen adatvédelmi nyilatkozat 2021. január 01-től visszavonásig érvényes. Az Oldal tulajdonosa fenntartja a jogot, hogy jelen adatvédelmi nyilatkozaton bármikor módosítson. Amennyiben jelen nyilatkozat tartalma módosul, úgy arról tájékoztatást tesz a Weboldal nyitó oldalán, jól látható helyen.

Köszönjük megtisztelő figyelmét!

Kérem adja meg a keresett kifejezést

Shopping Cart